Wachttijden

Na aanmelding: binnen twee weken
Start behandeling: direct na intake

DSC 0283.JPG 01

F.A.Qs

Vergoeding door verzekeraar?

Nee, onze behandelingen worden niet vergoed door de verzekeraars. De sessies heb je zelf te betalen middels een betaalverzoek aan het einde van het gesprek of door de factuur te betalen die we nasturen. Wij hebben geen contracten afgesloten met de zorgverzekeraars, wat voor ons een bewuste keuze is geweest. Wij willen kijken naar jou als mens, naar jouw veerkracht, we bieden maatwerk aan door te onderzoeken wat er nodig is voor jou.

Door niet vergoed te worden, hoeven we niet te voldoen aan de minuten-quota die de zorgverzekering stelt, hoeven we niet te kijken of je aan DSM 5-criteria voldoet, hebben we geen verwijzing van de huisarts nodig waardoor we geen lange wachtlijsten hebben. Hierdoor kun je snel bij ons terecht.

Nee, je hebt geen verwijzing nodig. Je kan direct contact opnemen voor een afspraak. Als je het prettig vindt dat wij inhoudelijk op de hoogte zijn, kan je de huisarts vragen de gespreksverslagen aan je mee te geven van de huisarts of POH GGZ.

Wij bieden alleen hulp aan cliënten in de basis GGZ. Voor specialistische GGZ zijn vaak meerdere partijen nodig, gezien de multidisciplinaire problematiek. Indien je het vermoeden hebt dat je specialistisch hulp nodig hebt, ga hiervoor dan naar je huisarts en laat je door de huisarts en/ of de POH GGZ adviseren voor verdere hulp. Mocht je twijfelen, neem dan vooral contact met ons op, dan denken we met je mee.

Je kan al je vragen stellen via het contactformulier of je kan ons mailen op info@pink-en-petrol.nl. Je kan ons ook bellen op 06-11804263/ 06-15284302. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Huishoudelijke afspraken

Een afspraak kan altijd 48 uur van tevoren kosteloos verzet of afgezegd worden zodat we nog iemand anders kunnen inplannen. Annuleringen die niet aan de 48-uurs-voorwaarde voldoen of een no show brengen we in rekening en kost 85 euro.

Sessies in de avonden en weekenden zijn en blijven uitzonderingen en zijn in overleg mogelijk. Wij werken met zijn tweeën in totaal vijf dagen per week en zijn tussen 09.00 en 17.00 uur bereikbaar. Laat een bericht achter op onze voicemail als we niet in de mogelijkheid zijn om op te nemen, mail ons of vul het contactformulier in en dan nemen we binnen een werkdag contact met je op.

We hebben je naam, je woonadres, je telefoonnummer en je geboortedatum nodig voor de facturen die we je toezenden na afloop van de sessie. Deze informatie bewaren wij tot maximaal vijf jaar na het beëindigen van een begeleidingstraject. Zie de privacyregeling voor verdere informatie

Onze praktijk is gevestigd op de Middenburcht 136 in Vleuterweide Winkelcentrum. Parkeren is gratis. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.
Het gebouw – genaamd ‘Zorgpoort’ – kan je vinden in de winkelstraat waar de Albert Heijn en de Gall&Gall zit. De ingang zit tussen de Toko en de Shoeby in, tegenover de Zeeman en de makelaar. Als je de entree binnenloopt, pak je de lift naar de derde verdieping (met de trap kom je vast te staan, omdat die deur alleen met een keycard open gaat). Tegenover de lift staat een bankje waar je op kan plaatsnemen waarna we je ophalen voor het gesprek.

Binnen één werkdag wordt er contact met je opgenomen voor het maken van een intakegesprek. Binnen één tot twee weken kunnen we met je starten. Er zit geen wachttijd tussen de intake en de vervolgsessies. Kijk voor actuele wachttijden  op de website, pink-en-petrol.nl.

Op onze pagina Tarieven kun je zien wat de kosten zijn voor individuele therapie, voor relatietherapie en voor één enkele sessie.

Een intakegesprek voor een individuele sessie duurt anderhalf uur. De vervolgsessies duren een uur.
De relatietherapiegesprekken duren 75 minuten.

Ja, bij ons kunnen de gesprekken in het Engels gevoerd worden.