Samenwerkingen

Ergotherapie Leidsche Rijn

Bij Ergotherapie Leidsche Rijn werken we samen om een holistische benadering te bieden voor fysieke en emotionele gezondheid. Onze gecombineerde expertise helpt cliënten om balans en welzijn in hun dagelijks leven te hervinden.

Bodyproof

Samen met Bodyproof Fysiotherapie & Leefstijl bieden we geïntegreerde zorg die zowel lichamelijke als relationele gezondheid bevordert. Onze samenwerking zorgt voor een totaalpakket aan ondersteuning en therapie.

Logo TIP Psychologen praktijk

Onze samenwerking met TIP Psychologen Praktijk zorgt voor een krachtige combinatie van psychologische en relatietherapie. Samen bieden we uitgebreide ondersteuning voor mentale gezondheid en relaties.

Alwes

Onze samenwerking met Alwes Voedingsadvies en Leefstijlcoaching richt zich op de verbinding tussen voeding, leefstijl en relatiegezondheid. Samen helpen we cliënten om gezonde keuzes te maken die hun emotionele welzijn versterken.

Weerark

Pink&Petrol werkt nauw samen met Huisartsenpraktijk De Weerark om uitgebreide zorg te bieden. Deze samenwerking zorgt voor een integrale benadering van zowel fysieke als emotionele gezondheidsproblemen.

Femmelogo

In samenwerking met MyFEMMA bieden we gespecialiseerde ondersteuning voor vrouwen op het gebied van relatie en intimiteit. Onze gezamenlijke inspanningen bevorderen empowerment en jouw welzijn.