Eén enkele sessie

Gelijk aan de slag zonder wachttijd

Soms heb je even op het juiste moment het juiste advies of de hulp nodig om los te komen van je eigen perspectief en je toekomstpad weer helder te krijgen. Dat is wat we je graag bieden, zonder dat je op een lange GGZ-wachtlijst komt te staan.

In een ‘Eén enkele sessie’ (single session therapy) gaan we in op jouw situatie die op dat moment de aandacht behoeft. De focus ligt op het hier en nu en we kijken hoe je daar overzicht in kan krijgen. De sessie staat op zichzelf en heeft een duidelijk doel. Het gaat er niet om dat ‘het probleem’ daarna is ‘opgelost’, het levert weer een richting op waardoor je voelt dat je weer keuzes kan maken. Het is een persoonlijk gesprek waarbij we kijken wat jouw onderwerp(en) zijn, wat voor jou van waarde is, en wat jij nodig hebt om weer verder te kunnen.

Actueel vraagstuk

Wij staan je in dit gesprek bij om je te helpen je eigen vaardigheden, talenten, relevante ervaringen, krachten en hulpbronnen in te schakelen. Wij gebruiken onze expertise om de juiste vragen te stellen, de focus in het gesprek te houden, eventueel informatie te geven, opties voor alternatieve zienswijzen te bekijken of je te helpen te kiezen en te oefenen. We helpen je om weg om weer zelf verder te kunnen door richting of antwoorden te vinden voor een actueel vraagstuk.

1 1

Eén enkele sessie kan goed werken bij

Het werkt het beste voor jou als je

Wees welkom

Er is geen intake nodig noch een verwijzing. Er wordt geen behandeladvies gegeven. Mochten er toch meer sessies nodig zijn, dan kan er gekeken worden op welke termijn dit mogelijk is.

Kortom, de regie ligt bij jou. Klinkt dit als een sessie die bij je past, neem contact op en plan een gesprek in. Je kan binnen twee weken terecht.