Reviews

“Er werd ruim de tijd genomen bij elke sessie en ik voelde me echt gehoord in het contact. De therapie heeft mij inzicht gegeven in wat er werkelijk is, zodat ik mijn aannames kon loslaten.”

Cliënt / 64 jaar

Okt 2023

“Voordat ik bij Pink en Petrol in therapie ging kampte ik al meer dan 10 jaar met angst en paniekklachten. Ik ben meerdere keren in therapie gegaan, omdat de klachten terugkwamen en nooit helemaal weggingen. Mijn psycholoog heeft mij geholpen om de regie in mijn leven terug te pakken, waardoor ik meer ruimte durf in te nemen en activiteiten onderneem waar ik voorheen alleen bij de gedachte al paniekerig zou worden. Wat ik ontzettend waardeer is dat ik me als persoon gehoord en gezien voel. Hierdoor kon ik mij meer open stellen en konden we samen op zoek gaan naar een oplossing.”

Cliënt / 33 jaar

Sept 2023

“Ik heb keuzes gemaakt die ik niet had durven maken zonder mijn psycholoog, zoals ontslag nemen op een baan waar ik niet tot mijn recht kom. Met de kennis van patronen die ik nu heb kan ik door. Ik vond het fijn dat ik lekker kon schelden als ik dat wilde en dat mijn psycholoog me ook af en toe stuurde naar dingen die ik eigenlijk wilde wegstoppen”.

Cliënte / 23 jaar

Sept 2023

“Our psychologist helped us figure out how to better understand each other and how to improve our communication. By being welcoming and friendly she immediately made us feel comfortable. She helped us navigate through the more difficult subjects with ease, and this in English!  We definitely recommend her practice!”.

Relatiestel / 31 en 28 jaar

Sept 2023

“Het allerbelangrijkste is geholpen voelen in mijn klachten/problemen en gehoord voelen. Hier beiden een dikke 10 want ik werd gehoord en geholpen, op allerlei manieren (sessie, app, bel, mail) en je zit nog steeds in mijn hoofd. De klik met de therapeut is het belangrijkste en die was er zeker. De aanpak middels EFT was mogelijk niet volledig voor mij weggelegd of nog niet het juiste moment, maar ook daar konden wij het open over hebben. De hulp bij acute paniek, de weerstand tegen de therapie/EFT en het uiteindelijk gezamenlijk besluiten te stoppen en ergens anders verder te gaan, maakt je een hele sterke therapeut die weet wat ze wilt (EFT) en een stap opzij kan doen als dit niet het gewenste effect heeft. Alleen maar lof voor de hulp het afgelopen jaar! Echt heel erg bedankt.”

Cliënte / 33 jaar

Jul 2023

Ik vond het fijn! Ik voelde me gehoord en veilig. Ze heeft me erg geholpen om dingen te begrijpen en met dingen om te gaan. Veel begrip, veel over gevoelens gepraat en dat geleerd te doen. Ook fijn kunnen praten!”

Cliënte / 15 jaar

Mei 2023

“Zonder jouw hulp in de afgelopen maanden, was ik nooit geholpen in mijn klachten en problemen. Als ik nu terugkijk, kan ik me mijn klachten en problemen van destijds (gelukkig!) niet eens meer zo levendig voorstellen.
Je creëert een hele open en veilige sfeer waarin ik al mijn gedachten, klachten en problemen op tafel kon en durfde te leggen zonder dat jij daar iets van zou vinden of over zou oordelen. Jouw oordeelsvrije houding gecombineerd met een flinke dosis humor waardoor er na een traan ook altijd ruimte was voor een lach, heb ik zeer gewaardeerd! Dankzij jouw geloof in en enthousiasme over mijn ‘superpower’ heb ik er daadwerkelijk m’n meest waardevolle kompas van gemaakt waar ik op durf én kan vertrouwen. Super veel dank daarvoor. Ondanks de tranen die er af en toe zijn gevloeid, was het een feestje om samen met jou zo hard aan mezelf te mogen werken!

Ik wil je oprecht, ook al valt dat niet helemaal in woorden samen te vatten, nogmaals heel erg bedanken voor alle hulp in de afgelopen maanden. Daar waar ik naar mijn idee als ‘wrak’ aan kwam lopen, loop ik nu in 99% van de gevallen (op enkele kleine momenten na😉) met een glimlach rond. Ik voel me weer mezelf en dat maakt me meer dan een tevreden mens! Ik durf te vertrouwen op m’n superpower die ik nu ook zo durf te noemen 😄 Ik zal anderen zeker naar je doorverwijzen. Ik gun iedereen namelijk de hulp van Pink&Petrol!“

Cliënte / 28 jaar

Mrt 2023

“Ik vond het prettig dat beeldbellen een optie was. Je sloot soepel en gepast aan op waar ik mee bezig was en op dat moment kon overzien. Je confronteerde me met wat ik moeilijk vond om te confronteren in een tempo dat ik aankon en nog steeds zinvol was”.

Cliënte

Mrt 2023

“Het enthousiasme waarmee je mij aanmoedigde om de deuren in mijn hoofd te openen die ik het liefst gesloten houd. Het zorgde ervoor dat ik durfde te kijken wat er zich achter die deuren bevond. Wat heb ik geleerd? Ik begrijp mijzelf beter. Ben meer verbonden met mijn gevoel”.

Cliënt / 59 jaar

Sep 2022

“Ontzettend fijn contact gehad, ik voelde me heel erg begrepen. De psycholoog zorgde ervoor dat ik de hulp kon toepassen op een manier die voor mij persoonlijk heel erg goed werkt. Heel erg fijn dat er zo wordt meegedacht in welke hulp er wel en niet bij me past. Super persoonlijk en ik heb me altijd heel veilig en vertrouwd gevoeld tijdens de sessies.  Met de tools die ik heb geleerd kan ik nu zelf weer stappen maken en dankzij de sessies voel ik me daar nu een stuk zekerder over.”

Cliënte / 22 jaar

Jul 2022

“Heel heel heel erg bedankt voor al je hulp de afgelopen maanden, heeft me echt heel erg geholpen / goed gedaan. Het heeft me heel veel nieuwe inzichten gegeven en daardoor heb ik echt veel grote stappen kunnen maken, waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Het voelt nu ook steeds minder als een grote berg problemen, nu zie ik in dat ik het rustig kan aanpakken op mijn manier en ben ik minder snel overweldigd, dat geeft een hoop rust.”

Cliënte

Jul 2022

“De gesprekken met de psycholoog zijn/ waren voor mij waardevol, vanwege de combinatie van eigenschappen: luisteren, empatisch, direct, open en eerlijk over de situatie, oplossingsgericht, weet het juiste eruit te halen”.

Cliënt

Jun 2022

“De gesprekken met de psycholoog zijn/ waren voor mij waardevol, vanwege de combinatie van eigenschappen: luisteren, empatisch, direct, open en eerlijk over de situatie, oplossingsgericht, weet het juiste eruit te halen”.

Cliënte

Jun 2022

“Het is bijzonder prettig om met je te praten en te werken aan jezelf. De sfeer die je brengt is fijn en maakt het veilig en gemakkelijk om te praten. Het onderzoeken voelt bijna gewoon als een natuurlijk proces geleid door je oprechte nieuwsgierigheid. Dat voelt heel comfortabel en maakt het ‘’makkelijker” om samen dingen te onderzoeken.”

Cliënte

Mrt 2022

“Ik heb echt ontzettend veel aan onze gesprekken gehad, heb je inmiddels aan meerdere personen aanbevolen. Ik vind je iig een topper, dus als ik weer een keer vastloop, dan weet ik je te vinden ; )”.

Cliënte

Nov 2021

“Dank dat je ons een veilige plek bood om dit uit te zoeken. Dank voor je oprechte interesse, je kritische blik en ook de luchtigheid in de gesprekken. Het hielp erg dat je ons de inzichten gaf en als het ware over en weer vertaalde. En ons over de drempel hielp om gevoelens te benoemen. Voor ons was het precies wat we nodig hadden!”.

Relatiestel / 46 en 42 jaar

Feb 2021